Làser

Dr. Josep Comerma i Casas

Especialista en tractament de varius

Telèfon  

+34 972 50 75 19

Tractament de varius amb Làser

Durant anys el tractament quirúrgic de les varius s’ha limitat a l’extirpació dels eixos safena i venes varicoses que fossin visibles. Actualment, amb les noves tecnologies, els cirurgians hem incorporat en la metodologia diagnòstica l’examen Eco-Doppler que ens dona una valoració detallada del grau d’insuficiència venosa i la topografia de les venes varicoses, aconseguint amb això una indicació terapèutica correcta i un desenvolupament adequat d’aquesta.

La cirurgia de les varius amb Làser és una tècnica mínimament invasiva, que es realitza de forma ambulatòria i amb anestèsia local, que permet realitzar una vida gairebé normal una vegada finalitzada la intervenció.

En què consisteix la cirurgia amb làser?
La cirurgia amb làser consisteix en una punció de la vena, en la qual introduïm un catèter junt amb una fibra òptica per l’interior de les venes varicoses i mitjançant control ecogràfic introduïm la fibra òptica fins als punts de fuga on s’inicien les venes varicoses. Posteriorment retirem la fibra òptica molt lentament aplicant el Làser amb el qual es produeix un segellat i fibrosi de la vena amb la desaparició de les varius.

Per a més informació

Contacta amb nosaltres