Varixio: tractament innovador per eliminar les varius sense cirurgia

by | març 4, 2022 | Escleroteràpia amb microescuma

L’escleroteràpia és una tècnica utilitzada per eliminar les varius sense necessitat de cirurgia. L’agent esclerosant, que és una esclerosi química, s’injecta a la vena a tractar, fent que la vena es “cremi” per dins i eliminant la variu de forma permanent.

Hi ha molts agents esclerosants disponibles, però la microescuma s’ha convertit en la tècnica més versàtil perquè causa menys dolor i hematomes que altres agents esclerosants. En aquest article parlarem del tractament més innovador d’escleroteràpia amb microescuma VARIXIO.

L’escleroteràpia amb microescuma VARIXIO

A la consulta del Dr. Comerma hem fet un pas endavant en el tractament de varius gràcies a la nova tecnologia d’escleroteràpia com a microescuma oferida per VARIXIO, un sistema avançat d’escuma esclerosant per al tractament de varius de qualsevol mida.

Quins avantatges ofereix l’escleroteràpia amb microescuma VARIXIO?

L’escleroteràpia amb microescuma VARIXIO ofereix els avantatges següents:

  • Es tracta d’una escuma d’alta qualitat gràcies a un procés estandarditzat i optimitzat de l’esclerosant utilitzat.
  • Permet preparar escuma a concentracions molt baixes d’esclerosant, evitant així el risc de sobredosificació. A més, fa que els resultats posttractaments no siguin tan incòmodes per al pacient i millora els resultats estètics.
  • És un agent esclerosant que irrita menys la vena tractada, cosa que redueix el risc d’hematomes.
    Té un bon perfil de seguretat perquè és un agent esclerosant de baixa toxicitat.
  • L’escleroteràpia amb microescuma VARIXIO és eficaç en el tractament de varius de qualsevol mida, des de les més petites (aranyes vasculars) fins a les més grans.
  • L’escuma esclerosant s’injecta a través d’una agulla molt fina, cosa que minimitza el dolor i les molèsties associades a l’escleroteràpia.
  • A més, l’escleroteràpia amb microescuma VARIXIO permet tractar les venes més grans en una sola sessió, cosa que millora l’eficàcia del tractament i estalvia temps.

Si estàs pensant tractar i eliminar les varius sense cirurgia mitjançant el tractament d’escleroteràpia amb microescuma, no esperis més i posa’t en contacte amb nosaltres per reservar una cita! Et sorprendrà com n’és de fàcil eliminar les varius amb aquesta nova tecnologia.