Què són i com eliminar els punts de robí

by | des. 3, 2022 | Punts de robí

Els punts de robí, també coneguts com a hemangiomes senils (associats a l’envelliment), són una lesió cutània benigna molt freqüent en adults que apareix a qualsevol part del cos. Poden ser únics o múltiples, i es manifesten com a petites lesions o malformacions rodones de color vermell que mesuren mil·límetres. Són freqüents a la zona del tòrax, l’esquena, les cames i la cara. Aquestes petites lesions poden causar preocupació pel seu aspecte i solen ser incòmodes. Encara que se’n desconeixen les causes, també és possible que hi intervinguin factors hormonals.

Si et preocupen aquests puntets vermells a la teva pell, aquí t’expliquem com els pots eliminar mitjançant la tecnologia làser.

Tecnologia làser per eliminar els punts de robí

Per eliminar els punts de robí amb tecnologia làser, primer hauràs de consultar amb un metge perquè avaluï l’estat de la teva pell i determini el millor tractament segons les necessitats específiques. Si es recomana la teràpia amb làser per eliminar-los, és possible que us administrin agents anestèsics tòpics per minimitzar les molèsties durant el procediment.

La tecnologia làser és la millor opció per tractar de forma eficaç els punts de robí. El làser escalfa l’hemoglobina, que és el pigment vermell de la sang que omple els capil·lars.

Durant la sessió de tractament amb làser, s’utilitza un petit dispositiu manual per subministrar energia concentrada en polsos curts directament a cada punt robí. Cada punt robí s’escalfa utilitzant diferents longituds d’ona i durades de pols que s’adapten a les necessitats específiques. És possible que experimentis una petita coïssor o molèstia durant el tractament, però això desapareix ràpidament a mesura que es tracta el punt robí.

A la consulta del Dr. Comerma, podràs tractar i eliminar en una sola sessió tots els punts de robí. Si necessites més informació sobre el tractament o vols demanar cita, no dubtis a posar-te en contacte.