líquid o escuma

Consulteu en què consisteix el tractament esclerosant de varius.

veure esclerosant

com prevenir-les

Tractament de varius amb les últimes tecnologies. Diagnòstic vascular. Doppler.

veure varius

Dr. Josep Comerma

Dr. Josep Comerma i Casas, especialista en cirugia.

  • DIAGNÒSTIC VASCULAR: Doppler / Eco-Doppler
  • TRACTAMENT DE: Varius, varícules i aranyes vasculars, Couperosi, Punts Rubí.
  • TRACTAMENT AMB: Làser, Radiofreqüència, Clarivein, Esclerosi amb espuma, Esclerosi líquida.

Opini

Deixi la seva opinió i els seus comentaris en aquest apartat de la web. Anar a comentaris

Contacti amb el Dr. Comerma

Si necessita més informació no dubti en contactar amb nosaltres. Anar a Contacte

Dr. Josep Comerma, especialista en tractament de varius amb les últimes tecnologies

El Dr. Josep Comerma i Casas és especialista en el tractament de les varius utilitzant noves tecnologies com el làser, radiofreqüència per a varius esclerosants, i també amb líquid o amb escuma. Té clíniques a Figueres (Alt Empordà) i Banyoles (Pla de l’Estany).

El Dr. Josep Comerma tracta les varius i varius esclerosants amb radiofreqüència o cirurgia bascular, si cal. És especialista en cirurgia bascular i els tractaments clarivein o amb làser. Ideal per solucionar les varius resultants d'un embaràs i, encara més, en la prevenció de la seva aparició.

Les seves clíniques s'encarreguen de minvar o eliminar les patologies de les venes, com la tromboflebitis, l'esclerosi -amb escuma-, cuperosis; elimina els punts rubí, i també edemes i linfoedemes.

Entre els serveis i tractaments que ofereix trobem: Tractament de varius, tractament esclerosant, esclerosi varius, cirurgia vascular, cirurgia de varius, tractament làser, tractament radiofreqüència, tractament clarivein, varius en l’embaràs, prevenció de varius, edemes a les cames, tractament de varícules, aranyes vasculars, tractament de cuperosi, patologia venosa, tractament tromboflebitis, tractament linfoedemes, esclerosi amb escuma, tractament amb espuma, eliminar varius, eliminar punts rubí, varius cames, especialista aranyes vasculars.

Si busca un especialista en el tractament de varius a Figueres el trobarà a la consulta del Dr. Josep Comerma i Casas al C. Tramuntana, 6. Si busca un especialista en el tractament de varius a Banyoles el trobarà a la Clínica Salus Infirmorum, al Pg. Mossèn Constans, 130.